A+ A A-

Kitare

Že angele so upodabljali z lutjami v rokah in tudi veliki Ludwig Van Beethoven je dejal, da je v kitari cel orkester. Je najbrž najbolj razširjen in tudi najbolj priljubljen instrument. Prav zato je v poplavi kitar na tržišču zelo širok spekter zelo različnih instrumentov in je toliko težje doseči prepoznavnost, tisto "nekaj več". Moje PeterJ kitare so tisto "nekaj več" - predvsem so narejene z predanostjo in brezkompromisno ljubeznijo do glasbe in glasbil.

TELEOCTA

Objavil/a Objavljeno v Kitare

Solo kitara oblike Telecaster se imenuje Teleocta zaradi osmih resonantnih vrtin v trupu, ki dodajo ščepec akustične komponente in zmanjšajo maso kitare. Malce svojstven Telecaster zvok oblikujejo tudi PETERJ magneti. Trup je iz lesa češnje, malce drugače, ergonomsko je postavljena kontrolna ploščica, vrat je privit – laminiran javor-češnja, obiralka javor, zaščita lesa pa je za čimboljši zvok - oljenje in voskanje. Zelo široko, bogato zveneča kitara, ki vas takoj prevzame.

 

Oglejte si galerijo

Preberi več

SNT

Objavil/a Objavljeno v Kitare

Izrazito rockerska kitara z mogočnim, polnim zvokom, ki traja in traja. Masivna konstrukcija, vrat skozi trup, rokersko nastrojeni Saymour Duncan pickupi, Wilkinson-Gotoh tremolo. Ta kitara zahteva rockerja!

 

Oglejte si galerijo

Preberi več

SPK

Objavil/a Objavljeno v Kitare

Solo kitara s povsem svojstvenim karakterjem – jazzy blues, rock ... Masiven mahagonijev trup in 18 mm debela zgornja plošča iz jesena ter privit vrat – laminiran javor-mahagonij. Malce nenavadna kombinacija se je zlila v fantastičen zven – zelo konkretna, prezentna kitara, ki je lahko topla, božajoča, svetla, ostra, vse to pa interpretirajo odlični Saymour Duncan magneti.

 

Oglejte si galerijo

Preberi več

MM-Blues

Objavil/a Objavljeno v Kitare

To je prva iz nove generacije polakustičnih kitar. Razvil sem povsem novo zasnovo – "obrnjen pristop", kar pomeni, da je resonančna plošča zadaj in ni povezana z blokom vratu, akustični prostor je tako glede na klasično polakustično zasnovo povečan. Preko "visoke kobilice" (PeterJ patent) se vibracije strun prenašajo z izjemno dinamiko na zadnjo ploščo. To omogoča poleg večje dinamike in odzivnosti tudi zmanjšanje mikrofonije. V kristalno svetlem in prezentnem zvoku pa je močno prisoten vpliv akustike lesa.

 

Oglejte si galerijo

Preberi več

SJang

Objavil/a Objavljeno v Kitare

Zelo raznoliko zveneča kitara s kristalno svetlim a mehkim zvenom. Prav poseben karakter ji daje orehov les in zelo konkreten polkrožni vrat. Zvokovno pestrost pa omogoča še izjemno široka paleta vezav odličnih Seymour Duncan pickupov. Jazz, blues, rock, country chicken picking, funky ... Za PeterJ SJang ni omejitev!

 

Oglejte si galerijo

Preberi več

KONTAKT

PeterJ,  d.o.o.

Žlavsova ul. 7,

3212 Vojnik, Slovenija

peterj@peterj.si

+386 31 264 683 

Novosti

B-CUT
TELEOCTA
SJang
MM-Blues
SNT
SPK
BJang - bp
PJB - bp

Kitare Peter J

so instrumenti za izvabljanje glasbenih idej!

Oblikovne rešitve so rezultat iskanja estetike, ergonomije, funkcionalnosti in željenega zvoka. V vseh fazah izdelave uporabljam z občutkom in znanjem izbran les in ostale komponente.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.