A+ A A-

Zagotovo poznate Music Man StingRay bas, B-Cut je tonsko zelo blizu ravno tej znameniti bas kitari. Basu daje malce svojsten karakter, izvotljen javorjev trup z 6 mm orehovo zgornjo ploščo, javor-mahagonij vrat, privit s šestimi vijaki in javor ubiralka. Bas je izjemno homogen in lahkoten za igranje.

Oglejte si galerijo

Solo kitara oblike Telecaster se imenuje Teleocta zaradi osmih resonantnih vrtin v trupu, ki dodajo ščepec akustične komponente in zmanjšajo maso kitare. Malce svojstven Telecaster zvok oblikujejo tudi PETERJ magneti. Trup je iz lesa češnje, malce drugače, ergonomsko je postavljena kontrolna ploščica, vrat je privit – laminiran javor-češnja, obiralka javor, zaščita lesa pa je za čimboljši zvok - oljenje in voskanje. Zelo široko, bogato zveneča kitara, ki vas takoj prevzame.

 

Oglejte si galerijo

PREDSTAVITEV PETERJ KITAR NA AMPFESTU, 18. aprila 2015, V MEDVODAH.

Dobro organizirano in prijetno druženje obrtnikov in kitaristov. Predstavitev in odlična priložnost za nova sodelovanja.

KONTAKT

PeterJ,  d.o.o.

Žlavsova ul. 7,

3212 Vojnik, Slovenija

peterj@peterj.si

+386 31 264 683 

Novosti

B-CUT
TELEOCTA
SJang
MM-Blues
SNT
SPK
BJang - bp
PJB - bp

Kitare Peter J

so instrumenti za izvabljanje glasbenih idej!

Oblikovne rešitve so rezultat iskanja estetike, ergonomije, funkcionalnosti in željenega zvoka. V vseh fazah izdelave uporabljam z občutkom in znanjem izbran les in ostale komponente.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.